Om Evida
Vejen til grøn dansk forsyningssikkerhed nu og i fremtiden går gennem det danske gasnet. Det er Evidas fornemmeste opgave at vedligeholde og optimere gasnettet, så gassen bliver transporteret og leveret både effektivt og billigt – til gavn for klimaet, vores kunder og for samfundet.
Evida og det danske gasnet er en del af Danmarks grønne omstilling. Som nationalt selskab er vi ansvarlige for sikker og stabil leverance af gas til produktion, transport og opvarmning over hele landet.
Evida er en sammenlægning af de to regionale gasdistributører Dansk Gas Distribution og HMN GasNet til et landsdækkende gasdistributionsselskab.
Følg os på www.evida.dk
Hos os får du en udfordrende hverdag med stor indflydelse på dit arbejde og afdelingens udvikling. Vi samler på medarbejdere, der kan og vil - på egen hånd og sammen med andre. Hos os får du råderum til at gøre dit bedste - og til at sætte spørgsmålstegn ved tingene.
Det nye selskab ejes af Energinet. Vi har pt. til huse i Viborg, Søborg, Stenlille, Skærbæk og Odense og er ca. 430 medarbejdere.

Tiltrædelse
Hurtigst mulig

Kontaktperson
tilsynschef Per Persson på telefon 21 21 56 42 eller e-mail pep@evida.dk

Arbejdssted
Viborg

Ansøgningsfrist
1. december 2019

Søg stillingen

Tip en ven

Udskriv

Kontakt os vedr. stillingen

Del på

Driftsvagter til overvågning af det danske gasnet

Vil du overvåge Danmarks gasnet og indgå i beredskabsopgaver, så søg jobbet som driftsvagt i Evida

Som driftsvagt overvåger du hele Danmarks gasnet. Du og dine livliner på jobbet er dem, der sætter de nødvendige indsatser i gang, hvis der er overgravninger af vores gasledninger eller mistanke om gasudslip. Du er med andre ord med til at tage hurtige beslutninger, hvis uheldet er ude, så vores gasforsyning foregår under maksimalt sikre forhold.

Hvis du er it- interesseret og kan lide at sætte dig ind digitalisering og automatisering, så har du mulighed for at udvikle dine færdigheder her. Vores moderne kontrolcenter anvender en lang række it-systemer i forbindelse med overvågning, og vi udvikler og udbygger hele tiden nye digitale løsninger, der skal understøtte automatisering og sikker forsyning. Gasnettet er en del af den kritiske infrastruktur i Danmark, og derfor har vores overvågning og kontrol absolut prioritet.

En spændende uforudsigelig hverdag 
I kontrolcentret i Viborg holder vi øje med gasnettet i hele landet. Vi overvåger de modtagerstationer, der er koblet til biogasanlæg, og vi sikrer, at kompressorstationerne rundt om i landet fungerer, som de skal. Vi håndterer rigtig mange opgaver fra vores kontrolcenter i Viborg, men gaslugt, overgravninger og særlige alarmer fra vores stationer kræver også fysiske besøg. I de tilfælde, er det din opgave at fordele arbejdsopgaver til vagtgående personale i hele Danmark.

Vi har en bred kontaktflade, hvor både politi, brandvæsen, vvs-installatører, entreprenører og andre borgere kan kontakte os på alle tider af døgnet, i forbindelse med overgravninger, eller hvis de kan lugte gaslugt. Derfor skal du som driftsvagt være god til at kommunikere, du skal være lyttende, og du skal kunne tage hurtige beslutninger i samarbejde med dit team – også i pressede situationer. 

Din uddannelsesmæssige baggrund og erfaring kan være indenfor andre vagt- og overvågningscentraler, vvs- eller el-branchen, maskintekniker, en uddannelse indenfor automatik eller lignende. Vigtigst er det, at du er interesseret i at lære mere og i at bidrage til en vigtig sikkerhedsopgave, der berører hele Danmark.

Du bliver en del af et team på mere end 10 personer, hvor du vil indgå i en rullende vagtplan. Som et led i 3-holdsskift er din gennemsnitlige arbejdsuge på 34 timer, men din løn svarer til et fuldtidsjob. Vores vagtplaner er fleksible i forhold til at få familielivet til at gå op, og vi gør hvad vi kan for at imødekomme individuelle behov, så vi sikrer, at alle i teamet kan få en hverdag til at fungere med udgangspunkt i skiftende arbejdstider.

Kontrolcenteret i Viborg er under opbygning, da vi er ved at samle flere geografiske lokationer på vores hovedkontor. Du får derfor mulighed for at sætte dit præg på afdelingen, på arbejdets tilrettelæggelse og i det hele taget være med til at udvikle den kultur, det samarbejde og det kollegaskab, der skal kendetegne vores kontrolcenter fremover.

Vi bemander vores nye kontrolcenter løbende. Så send din ansøgning nu, så du kan komme i betragtning til de ledige stillinger.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte tilsynschef Per Persson på telefon 21 21 56 42 eller e-mail pep@evida.dk

Ansøgningsfrist: 01-12-2019

Powered by JobNext